Tiden går ...

19.06.2014 10:10

  


Tiden går och timmar blir till dagar och dagar blir till veckor, månaderna springer förbi och varje dag påminns man om den tysta frånvaron av lekande barn. Minnena kommer som berättar om den underbara familj jag hade men som idag är helt lämnat åt myndigheterna som tror sig göra ett bra arbete. Varför är vi så många familjer i detta land som varje dag gråter för att barnen har blivit tagna på felaktiga grunder? Ett land som inte följer vad de lovar och vet inte vad de mänskliga rättigheterna innebär, vad är det för en värld vi lever i?

Splittrar på familjer på lösa grunder, det är bättre att stjälpa än att hjälpa familjer som har behov, är det verkligen så det ska gå till? Dessa barn kommer att få men för livet och vara hatiska mot allt vad myndigheter innebär och hur ska framtiden bli när dessa barn en dag kommer att föra sin talan?

Runt om i hela landet berättar familjer om hur de har blivit behandlade och det verkar inte finnas mycket som skiljer dessa åt - alla är vi samma båt och har med inkompetenta socialarbetare att göra. Vi är så många och tacka för att vi kan samlas på de olika sociala medierna som finns och göra oss starka tillsammans, föra talan runt om i landet ex Mynttorget den 6 Juni 2014 i Stockholm. Detta gjordes så bra och jag måste få säga att de som talade ut var riktigt bra och en dag ska ögonen öpnnas på det korrupta systemet vi lever i.

Blod är tjockare än vatten och för att stoppa oss alla föräldrar blir inte en lätt match och vi kommer aldrig att ge upp, vi kommer att kämpa med blod, svett och tårar! Även våra barn kommer att ställa er mot väggen för de vet sanningen och de vill komma hem till sin familj som alltid kommer att finnas där för dem och glöm inte att barn blir stora en dag och kommer att berätta om hur det egentligen var. Sanningen kommer alltid fram på ett eller annat sätt!